Om EyeCatcher

Vi har 20 års erfaring innen produksjon av det patenterte bakbelyste reklameskiltet med dukfront. Totalt har vi gjennom alle disse årene kalkulert, produsert og levert over 32.000m2 lysskilt til 19 land i 4 verdensdeler. Våre lysskilt finnes i størrelser fra 2-150m2 på fasader, tak, i heisekraner, innvendige vegger, bak utstillingsvinduer og til og med oppunder innvendige tak. Skal du ha et meget godt, konkurransedyktig lysskilt uten skjøter, bulker eller skygger i fronten er det EyeCatcher lysskilt som gjelder.

Vi leverer alt fra standard rektangulære, til runde, ovale og logoformede, enkeltsidige eller dobbeltsidige, konvekse eller konkave lysskilt. Har du helt spesielle ønsker om form og farge så gi oss en utfordring. Det er utrolig hva vi klarer.

I spesielt værharde strøk er EyeCatcher lysreklame “i sitt ess”. Vi kan stolt nevne at ingen av våre lysskilt tok skade av orkanen “Gudrun” som raste over Skandinavia i januar 2005. I beltet der orkanen rammet hardest (Danmark og Sydsverige) hadde vi levert flere tusen kvadratmeter med lysskilt.

Alle våre lysskilt produseres i Norge. Dette forenkler dialogen mellom kunde og produksjon slik at misforståelser ikke vil forekomme.  Lysskiltene leveres i håndterbare seksjoner. Dette forenkler lessing, lossing og ikke minst montering. I tillegg blir fraktprisene betydelig redusert.

Fra og med januar 2014 vil alle våre lysskilt bli levert med LED som standard lyskilde.  Med LED vil strømforbruket reduseres med  75-80% i forhold til “gamle” tradisjonelle lysrør. Vi vil selvsagt ha noen tradisjonelle lysarmaturer og lysrør på lager for supplering i gamle lysskilt, men vi vil absolutt anbefale å bytte ut de gamle armaturene med LED når eldre lysskilt skal vedlikeholdes.

NOEN AV VÅRE MEGET FORNØYDE KUNDER

Back to top