EYECATCHER LYSSKILT

EyeCatcher lysskilt med dukfront leveres i de fleste former og farger, enkeltsidige og dobbeltsidige. Vi lager alt fra rektangulære, runde, ovale, konvekse og konkave og logoformede. Har du helt spesielle ønsker om form og farge så gi oss en utfordring. Det er utrolig hva vi klarer.
Som standard leveres lysskiltene med LED som lyskilde. Dukfronten leveres enten med foliedekor som anbefales der budskapet skal stå utendørs over lengre tid, eller med print som anbefales til kampanjer som skal stå utendørs i inntil 3 år. (Innendørs er det ingen begrensning på tid) Ønsker du å dekorere duken selv leverer vi selvsagt en hvit duk tilpasset det aktuelle skiltet klar for foliering.


EYECATCHER OMBYGNINGSSATS

Vi produserer også EyeCatcher ombygningssatser der kunden vil bytte ut sin eksisterende akrylfront til en dukfront uten skjøter, sprekker eller bulker. For at ombygningssatsen vi produserer skal passe 100% på den eksisterende lyskassen, trenger vi de riktige mål på høyde og bredde i fronten på den gamle skiltkassen.

Bildet viser et gammelt akrylskilt med knust akrylplate.

Her er den gamle akrylen fjernet, og ramme for dukmontering er plassert i skiltet.

Så får du et nytt flott skilt med dukfront.


EYECATCHER BOARDS

Rammesystem som monteres rett på veggen og duk som spennes opp på dette. (Bygger 100 mm ut fra vegg.) I prinsippet det samme som EyeCatcher lysskilt (se ovenfor) men uten bakbelysning.

NOEN AV VÅRE MEGET FORNØYDE KUNDER

Back to top